A
Gasztrostúdió 2003-ban indult útjára. Azóta sokat fejlődött
és egyre gazdagodott a tartalma és olvasói száma is. Online
gasztronómiai magazinunkkal az a célunk, hogy bemutassuk látogatóinknak
a hazai és nemzetközi gasztronómia sokszínű és érdekes világát.
Ezért honlapunk könnyed és átfogó tartalmával olvasmányos formában
igazi magazinként hivatott helyet foglalni az Online média világában.
Nem csupán egy receptes weblapot hoztunk létre, hanem egy széles
körű ismeretanyagot tartalmazó igényes magazint, ahol a kezdő
háziasszonyoktól a borbarát férfiakig mindenki megtalálja érdeklődési
körének megfelelő cikkeket, témákat.
Célcsoportunk
a 18-50 éves, a gasztronómia és ehhez kapcsolódó témák iránt
érdeklődő nők és férfiak 65% -35% arányban. Látogatóink 72%
hetente többször is süt és főz.
Bemutatkozás
| Statisztikák
| Hirdetési
formátumok és árak
Kapcsolat:
Varga Ákos
|