Hozzávalók 4 főre:
A vöröshagymát megpucoljuk, megmossuk, félbevágjuk, és felszeleteljük. A káposztát is ízlés szerint feldaraboljuk, megmossuk.
Olajon pirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a káposztát is. Sózzuk, borsozzuk, cukrozzuk ízlés szerint, és hozzáadunk egy megpucolt, feldarabolt almát is. Fedő alatt pároljuk, de gyakran meg kell kevernünk.
A burgonyát megpucoljuk, hasábokra vágjuk, és megfőzzük. Fokhagymás olívaolajon megpirítjuk, ehhez is adhatunk rozmaringot, ha szeretnénk.
Libamáj:
Libazsírral kikent fedővel rendelkező jénaiban 180 fokos sütőben kb. 50 perc alatt megsütjük. Szeletekre vágjuk, és közvetlenül fogyasztás előtt sózzuk.
uffblog.hu - Galambos Dorina és Péterfi-Nagy Évi
Copyright: Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Képes Receptmagazin 2003-2025