Mákos-meggyes kocka
- A cukrot a tojással habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tejet. A sütĹ‘port, a mákot, a citromhéjat belekeverjük a lisztbe. Jól elkeverjük. Kizsírozunk-lisztezünk egy 37x22 c tovább >>>
|
|
Málnakrémes alagút
- Egy Ĺ‘zgerincformát hideg vízzel kiöblítünk és folpackkal kibéleljük.
- A zselatint kevés hideg vízben 10 percig áztatjuk. A tejfölt a kétféle tovább >>>
|
|
Málnás - szedres brownie
- Egy 20x30 cm tepsit kibélelünk sütĹ‘papírral és a sütĹ‘t elĹ‘melegítjük 180 fokra.
- A csokoládét összetördeljük és forró vízfürd tovább >>>
|
|
Málnás-zabpelyhes szelet csokoládéöntettel
- A sütõt 180°C-ra elĹ‘melegítjük. Egy kisebb tepsit sütĹ‘papírral kibélelünk és enyhén megvajazzuk. A tojást az olvasztott (de nem meleg) vajat elkeverjük, hozz&aa tovább >>>
|
|
Mandulás fánkocskák
- A vajat elkeverjük 2,5 dl vízzel, a cukorral meg a sóval, s egy fazékban felforraljuk. Beleszórjuk a lisztet meg a keményítĹ‘t, és addig keverjük, amíg a tészta elv&aa tovább >>>
|
|
Mandulás-mogyorós szelet
- Egy tálban lisztet, a sütĹ‘port, és a darált magvakat összekavarjuk. Egy másik tálban a vajat a barna cukorral habosra keverjük, majd a lisztes keveréket beledolgozzuk.
- Kiva tovább >>>
|
|
Mandulás-tejkaramellás brownie
- A vajat a csokoládéval együtt gĹ‘z fölött felolvasztjuk és hűlni hagyjuk. A tojásokat egy mély tálban a két féle cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk tovább >>>
|
|
Marcipánkrémes papagájszelet torta
- Tészta: A tojást a cukorral és a margarinnal habosra keverjük. Apránként belekeverjük a tejfölt, a lisztet és a sütõport. A masszát három részre osztj tovább >>>
|
|
Marcipános gyümölcsszelet
- A sütõt elĹ‘melegítjük 150 fokra és kibélelünk egy 1,5 literes sütĹ‘formát sütĹ‘papírral.
- Az elsĹ‘ 8 hozzávalót kézzel egy nagy tálban tovább >>>
|
|
Meggyes gesztenyegolyĂłk
- A darált kekszet összekeverjük a gesztenyemasszával és annyi befĹ‘ttlével, hogy összeálljon és még ne ragadjon.
- Kis golyókat formálunk belĹ‘lük &ua tovább >>>
|
|