Csokis tallér
- 200 fokra elĹ‘melegítjük a sütĹ‘t, egy nagy tepsibe sütĹ‘papírt terítünk.
- Kimérjük a száraz összetevõket egy tálba. A vajat/margarint habosra keverj&uu tovább >>>
|
|
Csokis-cukkinis muffin
- Egy tálban belerakjuk a lisztet, kakaóport, szódabikarbónát, a sütĹ‘port és a fahéjat. A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk az olajat, a puha vajat tovább >>>
|
|
Csokis-mogyorós karamellás szelet
- Egy edényben megolvasztjuk a vajat, hozzákavarjuk a kakaót és a cukrot. Levesszük a tűzrĹ‘l és hozzákavarjuk a tojásokat, majd végül a lisztet. Kikent, sütĹ‘papí tovább >>>
|
|
Csokoládégolyók
- A kristálycukorra ráöntjük a vizet és felforraljuk. Beletesszük a megreszelt csokoládét, a darált mogyorót és a vanília aromát. Jól összekeverj tovább >>>
|
|
Csokoládés - meggyes gofri
- A 2 dl tejszínben a két féle csokoládéból összesen 10 dkg felolvasztunk, majd berakjuk a hűtĹ‘be néhány órára. A meggyet kimagozzuk és félretesszü tovább >>>
|
|
Csokoládés - mogyorós szelet
- A kekszet morzsásra törjük és hozzákavarjuk az olvasztott vajat, majd egy közepes tepsibe belenyomkodjuk. Megszórjuk a darabokra tört csokoládéval és a darabos dióv tovább >>>
|
|
Csokoládés –mandulás biscotti
- A mandulát megpirítjuk, hűlni hagyjuk, majd durvára aprítjuk. Egy nagy tepsit sütĹ‘papírral kibélelünk.
- Egy tálkába összekeverjük a lisztet, a sót tovább >>>
|
|
Csokoládés gyömbérkenyér
- A lisztet a sütĹ‘porral egy tálba rakjuk, hozzáadjuk az almát, a diót és a csokoládé darabkákat. A gyömbért meghámozzuk és hozzáreszeljük a l tovább >>>
|
|
Csokoládés krémes almás
- Az almát meghámozzuk, lereszeljük ezután hozzáadjuk a cukrot és a fahéjat, majd kicsavarjuk.
- Egy közepes méretű tepsit kibélelünk alufóliával, m tovább >>>
|
|
Csokoládés muffin marcipánnal töltve
- A marcipánt 12 darabra vágjuk.
- A lisztet a kakaóval, a csokival, a sütĹ‘porral és a szódabikarbónával összekeverjük. A tojást a cukorral, a puha vajjal é tovább >>>
|
|