Barackos-ribizlis cobbler
- A gyümölcs rakomány hozzávalóit összekeverjük és egy kivajazott piteforma alján elterítjük.
- A lisztet, a cukrot, a sót, a sütĹ‘port egy tálban & tovább >>>
|
|
Bögrés mákos, meggyel és pudinggal
- A meggybefĹ‘ttet lecsepegtetjük.
- A lisztet, a sütĹ‘port és a mákot egy tálba összekeverjük. A tojást az olajjal és cukorral kikeverjük, ezután felváltva bel tovább >>>
|
|
Brownie diĂłval
- A csokoládét és a vajat kis lángon, gyakran kevergetve felolvasztjuk, majd langyosra hűtjük. A tojásokat, a vaníliaaromát, a sót és a cukrot jól összekeverj&uu tovább >>>
|
|
Charlotte
- A tojássárgáját krémesre keverem 6 evõkanál vízzel és a cukorral, majd beleforgatom a lisztet és a tojásfehérjét. Gáztepsiben piskót&aa tovább >>>
|
|
Chocolate Souffle
- A souffle készítését a sütĹ‘ elĹ‘melegítésével kezdjük. A hĹ‘fok 190°C legyen.
- KeverĹ‘tálban összekeverjük a következõket:-tojás s& tovább >>>
|
|
Csemegekenyér
- A tejet meglangyosítjuk és feloldjuk benne az élesztĹ‘t. Egy kevés liszttel puha kovászt készítünk, a tetejét beszórjuk liszttel, és meleg helyen fél ó tovább >>>
|
|
Cseresznyés – túrós pite
- A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és 1-2 órára hűtĹ‘be rakjuk. Ezután vékonyra nyújtjuk és kikent tepsibe tesszük, zsemlemorzsával megszó tovább >>>
|
|
Cseresznyés lepény
- A lisztben morzsold el a vajat, tegyél hozzá 1 tojássárgáját, sütĹ‘port, porcukrot és tejfölt. Gyúrj belĹ‘le sima tésztát. Pihentesd letakarva 1 ór&aacut tovább >>>
|
|
Cseresznyés mandulás - marcipános kocka
- A tojásokat a tejföllel elkeverjük, majd hozzáadjuk a kétféle cukrot, ezután a sütĹ‘porral elkevert lisztet. Jól összekeverjük, majd hozzáadjuk a mandulát &eac tovább >>>
|
|
Csokis – málnás dobálós
- A csokoládét gĹ‘z fölött a vajjal megolvasztjuk. Ezután a tojásokat a tejföllel és a cukorral elkavarjuk, hozzáadjuk a csokoládét és végül hozzá tovább >>>
|
|