Már régóta ki akartam próbálni egy brownies receptet. Sok fajta van ebből
is. Kíváncsi voltam milyen ez az amerikai süti, miért szeretik olyan sokan,
azon kívül, hogy nagyon gyorsan össze lehet dobni. Aki szereti a nagyon
csokis, egyszerű ízeket az ne hagyja ki. Utólag azt olvastam, hogy a brownies
akkor finom, ha puha és lágy a tésztája, nem szabad kiszárítani. Sajnos
csak miután elkészítettem utána tudtam meg, azt hiszem kb. öt perccel
többet sütöttem. Legközelebb erre figyelek! Brownies dióval Hozzávalók: 18 dkg étcsokoládé (én 8 dkg tejcsokoládét és 10 dkg étcsokoládét
tettem bele), 8 dkg vaj, 4 tojás, 2 teáskanál vaníliaaroma, 35 dkg cukor,
20 dkg rétesliszt, két nagy marék darabokra vágott dió, egy csipetnyi
só. |
||
|