Hozzávalók 1 fõre: Elkészítése: 2.Felverjük enyhén a TOJÁST. 3.Feloldunk kb. 2 evõkanál KEMÉNYÍTÕT legalább háromszor annyi vízben. 4.Felforrósítjuk a wokot (hogy az esetlegesen benne maradt víz elpárologjon), beleöntjük a NAPRAFORGÓOLAJAT (kb. 4 cl). Ebben az esetben elég enyhén felforralni az olajat, az extrém hõfok veszélyes lehet. 5.Beleöntjük a forró olajba az ERÕS PAPRIKÁT és a FOKHAGYMÁT. Enyhén átsütjük (gyors folyamat, a fokhagyma könnyen eléghet!). Ezt a keveréket kiöntjük egy tányérba. 6.Elmossuk a wokot, vagy elõveszünk egy másikat. 7.VIZET forralunk a tiszta wokban. 8.A forró, de még nem zubogó vízbe beleöntjük a felaprított SÁRGARÉPÁT, a FAFÜLE GOMBÁT, a BAMBUSZT, a TOFUT és a HÚST. Néhány percig (kb. 3) kevergetjük. Közben sózzuk, borsozzuk. 9.Lassan hozzáadagoljuk a vízben feloldott keményítõt. 10.Belekeverjük a FELVERT TOJÁST. Gyorsan, körkörösen kavargatni, hogy a tojás szép, hosszúkás legyen, ne pedig darabos. 11.A levest hozzáadjuk az erõspaprika-fokhagyma-olaj trióba. 12.A végén kerül bele az ECET, ízlés szerint. 13.KÉSZ, LEHET TÁLALNI! TIPPEK:
|