A spagettit vízben megfőzzük, leszűrjük. Hosszú, vékony szeletekre vágjuk a húst és a zöldségeket: a káposztát, hagymát, répát, szójababcsírát.
Forrósítsuk fel a wokot, töltsünk bele annyi olajat, amiben kényelmesen megsül a hús (semmiképpen ne ússzon a hús az olajban, de ne is maradjon száraz! Ehhez a mennyiséghez kb. 4 cl olaj kell). Akkor megfelelõ a sütési hőmérséklet, ha az olaj fodrozódik és enyhén gőzölög (nem füstölög!). Kb. 1 perc. Süssük át a húst. Adjunk hozzá szójaszószt, Erős Pistát 5. Adjuk hozzá a zöldségeket. Pároljuk át a zöldségeket, hogy levet eresszenek. A folyamatot víz hozzáadásával lehet gyorsítani. Adjunk hozzá sót.
Az átpárolt-átsütött alapba rakjuk bele a főtt tésztát. Jól átsütjük az egészet. Adjuk hozzá a péppé vert fokhagymát.
A spagettit vízben megfőzzük, leszűrjük. Hosszú, vékony szeletekre vágjuk a húst és a zöldségeket: a káposztát, hagymát, répát, szójababcsírát. Forrós...
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.