A húsról éles, hegyese késsel eltávolítom az inakat, hártyákat és a nem kívánatos húsrészeket, leöblítem és lecsepegtetem. Szeletelőkéssel felszeletelem, majd húskalapáccsal kiveregetem.
A hússzeletek mindkét oldalát sózom, borsozom, és lisztbe mártom, majd a forró zsiradékban a szeleteket elősütöm.
A zsírban, amiben elősütöttem a húst, megforgatom a vékonyra szeletelt hagymát, sárgarépát és fokhagymát. Hozzáadom a paradicsompürét, felengedem a húsalaplével és a sörrel. Az edénybe visszateszem a hússzeleteket és fedő alatt, csendes tűzön készre párolom. Köretként zöldségropogóst vagy főtt tésztát kínálok.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.