Hogyan készül a Friss kagyló tökkrémmel és misoval?
Elkészítés:
Az "aigo bolido" elkészítése: Az összes hozzávalóját 30 percig főzzük, majd leszűrjük és a levest félretesszük. Aranybarnára pirítjuk a hagymát a vajon, hozzáadjuk a bort és mikor elpárolgott, hozzáadjuk a tököt és a tejszínt és lassú tűzön főzzük 1 órát. Az egészet pépesítjük és melegen tartjuk.
Az étel tálalása: Egy pohárba beletesszük a fenyőmagot, az olajat, a tökkrémet és a kagylót, melyet előzetesen a tempurában megsütöttünk. *vízben oldható búzarost, amelyet főleg tempura készítésénél vagy bő olajban való sütésnél alkalmaznak annak érdekében, hogy ropogósabbak és kevésbé olajosak legyenek az így készült ételek.
Az "aigo bolido" elkészítése: Az összes hozzávalóját 30 percig főzzük, majd leszűrjük és a levest félretesszük. Aranybarnára pirítjuk a hagymát a vajon, h...
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.