Hogyan készül a Gésa-tekercs?
Elkészítés:
A pulyka vagy csirkemellet vágjuk 2-3 cm széles, és kb. 8-10 cm hosszú csíkokra, majd enyhén klopfoljuk meg őket. Mossunk meg friss kaprot, újhagymát, vagy pórészárat, dörzsöljük meg a tenyerünk között, mintha papírt sodornánk. Ilyenkor a rostok szétnyílnak, s jobban kiadják az ízeket. Helyezzük rá a csíkozott mellszeletekre, majd mintha egy kisebb kakaós csigát készítenénk, göngyöljük fel. Végül fogpiszkálóra vagy nyársra tűzve tegyük a grill rácsra.
A pulyka vagy csirkemellet vágjuk 2-3 cm széles, és kb. 8-10 cm hosszú csíkokra, majd enyhén klopfoljuk meg õket. Mossunk meg friss kaprot, újhagymát, vagy pórészárat, dörzsöljük meg a ...
Értékeld a receptet:
Barta András receptje
Szabad tûzön |
Hirdetés
Hirdetés