Elkészítés:
Kevés olívaolajon megolvasztjuk a kristálycukrot, egy teáskanálnyi áfonyalekvárt keverünk hozzá, majd a felkockázott görögdinnyét pár perc alatt megfuttatjuk rajta. Közben az enyhén kiklopfolt csirkemellet meggrillezzük. A kandírozott dinnyéket a tányér közepére helyezzük, sárgadinnye cikkelyekkel körberakjuk, majd a mellehúsát óvatosan ráhelyezzük. Friss bazsalikom levéllel dekoráljuk.
Kevés olívaolajon megolvasztjuk a kristálycukrot, egy teáskanálnyi áfonyalekvárt keverünk hozzá, majd a felkockázott görögdinnyét pár perc alatt megfuttatjuk rajta. Közben az enyhén ki...
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.