A piskótát megkenjük olvasztott mogyorókrémmel. Erre rásimítjuk a krém felét. A kakaóporból, cukorból és a tejből sűrű krémet készítünk és beleolvasztjuk a csokit.
Ezt forrón ráöntjük a krémre, majd betesszük a hűtőbe 10 percre. Amikor kivesszük a süteményt, rákenjük a krém másik felét is. A tetejét kakaóporral megszórjuk.
Megjegyzés:
Azt hiszem kéthetente/hetente készítek süteményt. Nálam egy házilag elkészített sütit semmilyen cukrászsütemény nem tud kiváltani...nem is tudom miért, de azokat kissé műnek érzem. Talán azért van ez, mert édesanyám irtó finom házi készítésű sütijein nőttem fel :-)
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.