A sárgadinnyét félbevágjuk, a magját kikaparjuk, majd kiskanállal vagy speciális kanál segítségével kis gömböket vájunk ki belőle. A héját nem dobjuk ki, mert ebben fogjuk tálalni a salátánkat. A többi gyümölcsöt is meghámozzuk és apró kockákra daraboljuk. A feldarabolt gyümölcsöket egy tálba öntjük és citromlével / narancslével, valamint kevés triple sec-el meglocsoljuk.
A dinnye héjába visszatöltve lehűtjük, majd a tejszínhabbal díszítve tálaljuk.
A sárgadinnyét félbevágjuk, a magját kikaparjuk, majd kiskanállal vagy speciális kanál segítségével kis gömböket vájunk ki belőle. A héját nem d...
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.