Tészta: 5 tojás sárgáját kikavarjuk a cukorral, beletesszük a tejet, az étolajat, a kakaót, majd belekeverjük a sütőporos lisztet és a tojások felvert habját. Zsírozott, lisztezett nagy tepsibe simítjuk a tésztát, melynek a tetejére rákanalazzuk a langyos pudingot.
Előmelegített sütőbe téve megsütjük (villanysütőben 200°C). Ha a tészta megsült, a még forró tésztára kenjük a porcukorral, vaníliás cukorral elkevert tejfölt és pár percre visszatesszük a sütőbe, hogy a tejföl egy pici burkot kapjon. Ezután kivesszük és a tepsibe hagyjuk kihűlni, csak utána szeleteljük.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.