A csicseriborsót egy éjszakára vízbe áztatjuk (de még jobb ha egy napig vízben állni hagyjuk). Másnap leszűrjük és lecsöpögtetjük, majd turmixgépben finomra őröljük. Ezután a többi hozzávalóval összekeverjük majd lefedve fél órát pihentetjük. Végül a tovább >>>
A juhtúrót villával széttörjük, hozzáadjuk a többi hozzávalót, jól összedolgozzuk, kis gombócokat formázunk belőle, panírozzuk és bő, forró olajban kisütjük. tovább >>>
A túrót a tojások sárgájával és a vajjal jól elkeverjük, sózzuk, majd hozzákavarjuk a kukoricalisztet és tojások fehérjét kemény habbá verve. Gombócokat formázunk belőle és lobogó, sós vízben kifőzzük, majd pirított zsemlemorzsába forgatjuk. Nyakon ö tovább >>>
A lisztet egy tálba a tojással és a tejjel elkeverjük, ezután fűszerezzük, majd egy keveset állni hagyjuk. Ezután a lecsepegtetett kukoricát hozzákavarjuk majd forró olajban kanállal tallérokat teszünk és kisütjük. tovább >>>
A paradicsomot félbevágjuk, majd tepsibe helyezzük és olívaolajjal meglocsoljuk. Sóval, őrölt fekete borssal ízesítjük, apróra vágott fokhagymával és vágott friss kakukkfűvel vagy friss bazsalikommal megszórjuk. Sütőben közepes hőfokon kb. 2 órán ker tovább >>>