Ital
         
A Gasztrostúdiót kezdõlapomnak! | Felveszem kedvencnek!
 
 

Italok
1  |
Gyömbérital
A vizet felforraljuk a gyömbérrel, a fahéjjal, a szegfűszeggel, a citromfűvel és a borssal. Körülbelül 10 percig főzzük. Ezután lehúzzuk a lángról és beletesszük a narancs és a citrom héját és levét, a mézet és a sót, ezután még 3-4 percig állni hagy tovább >>>
1  |
Torkos csütörtök
2009. február 26.
Országszerte
Nemzetközi Cinkefőző Fesztivál és Népi Ételek Bemutatója
2009. 02. 28. - 03. 01.
Szatmárcseke
Magyar Borok Bálja
2009. Február 28. szombat
Budapest
Hagyományőrző Szlovák Disznótor
2009. március 07.
Csorvás

Add a Startlaphoz


 
Webhosting




Copyright Varga Media és Marketing Iroda 2003-2009