A hagymát apróra vágjuk, majd nagy lángon kb. 2 percig pirítjuk 50 ml étolajon, hozzáadva az indiai édesköményt. Hozzáadunk paradicsomlét és sűrített paradicsomot. Hozzáteszünk a 1,5 tk őrölt koriandert, 2 tk garam masala fűszerkeveréket, majd cukrot, sót és csípős csilit. Felöntjük vízzel, majd adunk hozzá ismét csípős csili. Adunk hozzá még egy kevés garam masalát és őrölt koriandert. Az ételt kb. 5 percig főzzük még. Kész, lehet tálalni!
Tipp: A szósz kiválóan alkalmas kenyerek, pakorák, chapatik és parathák „mártogatására”.
A hagymát apróra vágjuk, majd nagy lángon kb. 2 percig pirítjuk 50 ml étolajon, hozzáadva az indiai édesköményt. Hozzáadunk paradicsomlét és sűrített ...
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.