A húst feldaraboljuk vékony szeletekre (1-2 mm vastag, de lehet nyugodtan széles). Összekeverjük kb. 1-1,5 teáskanálnyi keményítővel. Kis vizet adunk hozzá. A vöröshagymát feldaraboljuk kb. 3x3x3cm kockákra.
Felforrósítjuk a wokot (hogy az esetlegesen benne maradt víz elpárologjon), beleöntjük az olajat (kb. 4 cl). Addig forraljuk, amíg fodrozódni és füstölögni nem kezd. Beleöntjük a húst és átsütjük, amíg mindenütt enyhén barna nem lesz (kb. 2-3 perc). Hozzáadjuk a sót és a szójaszószt és avöröshagymát. Szükség esetén mehet bele egy kis víz is.
Sütjük, folyamatos kavargatás mellett kb. 1-2 percig, amíg a hagyma „reccsenve roppanós” nem lesz. Hozzáadunk egy kevés kínai sót.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.