1. A húst vékony csíkokra vágjuk fel, majd adjunk hozzá vizet és akeményítőt. Fontos, hogy a hús ne maradjon sem száraz, sem túl nedves.
A wokban kb 4 cl olajat hevítünk, majd kb 1 perc alatt átsütjük benne a húst, amit félreteszünk egy időre.
A wokba újabb – 1 cl olajat öntünk, amiben elkeverünk 1,5 evőkanál pekingi szószt. Vizet, sót, apróra vágott fokhagymát adunk hozzá, majd pár perc múlva hozzáadjuk a húst, majd az egész masszát elkeverjük. A végén Na Glutamátot adunk hozzá.
1. A húst vékony csíkokra vágjuk fel, majd adjunk hozzá vizet és akeményítőt. Fontos, hogy a hús ne maradjon sem száraz, sem túl nedves. A wokban kb 4 cl olajat hev...
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.