A hozzávalókat összedolgozzuk, hogy nyújtható tésztát kapjunk, majd 6 egyenlő részre osztjuk. Két lapot kinyújtunk 20×35 cm nagyságúra. Ugyanilyen méretű tepsi lisztezett tetején 175 fokon külön-külön megsütjük. A többi lapot is kinyújtjuk, és megtöltjük a következő töltelékkel:
A lisztet a sütőporral összekeverjük, hozzáadjuk a tejjel elkevert darált mákot, a levétől kinyomkodott almát, a reszelt citromhéjat, a margarint és a porcukrot. Az egészet jól összedolgozzuk, majd egyenletesen elosztva a tésztára simítjuk és felgöngyölítjük őket, mint a bejglit. Sütőpapírral bélelt tepsibe, egymás mellé helyezzük a tekercseket és közepes hőfokon megsütjük. Ha kihűlt, egyben kiborítjuk a tepsiből.
A krémhez megfőzzük a tejben a pudingot, kihűtjük, majd összedolgozzuk a porcukorral jól kikevert margarinnal. Ezután összeállítjuk a süteményt.
Az egyik lapot megkenjük a krém felével, majd egyben ráhelyezzük a tekercseket, amelyeket a másik adag krémmel befedünk (kicsit hagyunk belőle a sütemény oldalaira is). Ráhelyezzük a megmaradt lapot, amelyet csokimázzal vonunk be.
Gőz felett megolvasztjuk a tortabevonót és kevés étolajjal elkeverjük, hogy szép fényes felületet kapjunk. Az oldalát is megkenjük a maradék krémmel, és mandulaforgáccsal körbeszórjuk.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.