A csirkecombot kb 20 perc alatt forró vízben megfőzzük, amelyet szecsuáni borssal ízesítünk.
Felaprítjuk a fokhagymát, a gyömbért és a póréhagymát egy tálkába tesszük. Hozzáadjuk a szójaszószt, a vizet, a cukrot, a rizsecetet, a borsot, a szezámolajat, a rizskivonatot, és egy csipet sót. A szószt folyamatosan kavargatjuk.
Ha elkészült a szósz, akkor ráöntjük a néhány részre szétdarabolt csirkecombra, amelyet ráhelyezünk egy tálra.
A csirkecombot kb 20 perc alatt forró vízben megfőzzük, amelyet szecsuáni borssal ízesítünk. Felaprítjuk a fokhagymát, a gyömbért és a póréhagymát egy tálkába ...
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.