A káposztát hajszálvékony szeletekre vágjuk. (Tehetünk hozzá vékonyra szeletelt répát is). Erős Pistával egyenletesen, kézzel összedolgozzuk. Kevés ecetet, cukrot és sót teszünk hozzá. Hogy kellemesebb, puhább állagot érjünk el, kevés vizet öntünk bele. Összedolgozzuk. Ecet helyett/mellett tehetünk bele almalét, sőt, citromlét is. A végén kerül bele a kínai só. Várunk kb 20 percet, hogy az ízek összeérjenek.
A káposztát hajszálvékony szeletekre vágjuk. (Tehetünk hozzá vékonyra szeletelt répát is). Erős Pistával egyenletesen, kézzel összedolgozzuk. Kevés ec...
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.