Az 1. rész zöldségeit megmossuk, kockára vágjuk. A tojást megfőzzük és szintén kockára vágjuk a szalámival/sonkával együtt. Ezeket egy tálban összekeverjük.
A második rész: a tésztát megfőzzük, közben olajon megpirítjuk a karikára, illetve kicsire vágott hagymát, hozzáadjuk a borsót és addig pirítjuk egyben, míg a borsó el nem készül. Ha ez megvan, ráöntjük a lecsepegtetett tésztára és kb. fél percig együtt melegítjük a tűzhelyen. Tálaláskor a tésztát szedjük ki először, majd rá a többit.
Az 1. rész zöldségeit megmossuk, kockára vágjuk. A tojást megfőzzük és szintén kockára vágjuk a szalámival/sonkával együtt. Ezeket egy tálban összekev...
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.