A tésztához összekeverjük a hozzávalókat, majd hűtőben 30 percet pihentetjük.
A hagymát apróra vágjuk, megpucoljuk a zöldségeket, majd vékony csíkokra vágjuk (kivétel a borsó).
A hagymát olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a lereszelt fokhagymát és a gyömbért, majd beleöntjük zöldségeket. Pár percig így pirítjuk, majd kicsi vízzel felöntve pároljuk. Félidőben hozzáadjuk a szójamártást és a citromlevet.
Kivajazunk egy 28 cm átmérőjű pite formát.Belenyomogatjuk a tésztát úgy, hogy a szélére is jusson. 200°C-ra előmelegített sütőben 180°C-on sütjük 10 percig. Közben a zöldséget levesszük a tűzről, majd ráterítjük a zöldség egyveleget. Utolsó lépésként ráöntjük a tojással, joghurttal, zöldséglével elkevert mártást és 30 percen át pirulásig sütjük.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.