A hagymát apróra vágjuk, majd nagy lángon kb 2 percig pirítjuk 50 ml étolajon. A zöldségeket beletesszük a főzőedényünkbe. Hozzáteszünk 1 ek kurkumát, a 1,5-2 cm-es darabokra felvágott paradicsomot, 2 tk őrölt koriandert, 2 tk garam masala fűszerkeveréket, majd 2 ek sűrített paradicsomot. Mintegy 4-5 percig kevergetjük a masszát.
Ezután felöntjük vízzel az ételt, majd teszünk hozzá egy csipet sót és mintegy 8-10 percig tovább főzzük kis lángon. A végén kerül bele a gyömbérrel összedolgozott, szétvert fokhagyma.
A hagymát apróra vágjuk, majd nagy lángon kb 2 percig pirítjuk 50 ml étolajon. A zöldségeket beletesszük a főzőedényünkbe. Hozzáteszünk 1 ek kurkumát, a 1,5-2 cm...
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.