A túrót, a tojást simára keverjük, majd sózzuk és egy picit borsozzuk.
A kinyújtott tésztát megfelezzük. Az egyik felét egyenlő kockákra bejelöljük, majd kiskanállal elkezdjük rakosgatni a kockák közepére a tölteléket. Tojásfehérjével a kockák széleit lekenjük, hogy a tészta másik fele majd odaragadjon. Ráterítjük a tészta másik felét, odanyomkodjuk egymáshoz a két tészát, majd derelyevágóval elvágjuk úgy, hogy takaros kockákat kapjunk. Hogy a töltelék biztos ne follyon ki, villa fokával körbedíszíthetjük a tésztánkat.
A tetejüket megkenjük felvert tojással és ízlés szerint megszórhatjuk magokkal.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.