A hozzávalókat egy mély tálba helyezem és botturmix segítségével pépesítem.
Ha úgy tűnik nem elég pépes, lehet hozzá tenni még tejfölt, esetleg ízlés szerint mustárt vagy majonézt.
Megjegyzés:
Hasonló receptet már tettem fel a blogomra, hiszen nálunk nagy kedvenc a sárgarépás szendvicskrém, de a napokban olvastam Edit tormás ötletét (már nem tudom melyik blogon megjelent megjegyzésében). És hát egy újabb - gyors és finom - címkével ellátott szendvicskrém kipróbálására mindig kapható vagyok, rögtön elkészítettem. Szerintem nagyon finom, nyáron paradicsomba vagy paprikába töltve is mutatós előétel lehet.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.