A csillag tököket megmossuk, majd kivajazott tepsibe tesszük és 180°C-on kb 40 percig sütjük (nagyjából megpuhuljon). Addig elkészítjük a tölteléket.
A zöldségeket megmossuk, kisebb kockára, a hagymát apróra vágjuk. A hagymát olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a cukkinit. Pici vizet öntsünk alá és hintsük meg sóval. Fedő alatt pároljuk, majd mikor félig kész van, adjuk hozzá a paradicsomokat is és ezzel együtt pároljuk tovább. Amikor kész, keverjük hozzá az apróra vágott petrezselymet, bazsalikomot.
A sajtmártáshoz rántást készítünk a vajból és a lisztből, majd hozzáöntjük a tejet és a tejszínt. Mikor már besűrűsödött, hozzákeverjük a sajtot, majd annyi vizet, hogy ne legyen túl híg. Mindezt összekeverjük a zöldséggel.
A csillag tököt kivesszük a sütőből, kissé hűtjük, hideg vízbe is tehetjük, majd meghámozzuk és kivájjuk a belsejét. Ezt kisebb darabokra vágjuk, majd még hozzákeverjük a zöldséges töltelékhez. Végső lépésként belekanalazzuk a tölteléket a tökbe. Mielőtt beraknánk a sütőbe, meglocsolhatjuk olajjal. 180°C-on pirulásig sütjük.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.