A tortalaphoz előveszünk egy karimás tortástálat, az alsó lapot rátesszük és a karimát köréje pattintjuk. Megkenjük egy 1 ek mogyorókrémmel.
Először elkészítjük a pudingot: 4 dl tejben a cukorral, majd félretesszük hűlni. A krémport a tasakon írt utasítás szerint tejjel elkészítjük, a tejszínt keményre felverjük. A tejszínhab felét lazán hozzákeverjük a karamellkrémhez. A zselatint gőz fölött ½ dl vízben feloldjuk, majd a tejszínhabos karamellkrémhez kavarjuk.
A krém háromnegyedét rákenjük az alsó lapra, majd ráhelyezzük a középső lapot és megkenjük újra mogyorókrémmel.
A kihűlt pudingba belekavarjuk a margarint és a maradék tejszínhab felét, majd ezt a krémet rákenjük a középső tortalapra. Ezután ráhelyezzük a legfelső tortalapot, bekenjük a maradék tejszínhabbal, majd a karamelles krémmel díszítjük, valamint mogyorókrémmel feliratozzuk. A torta oldalát szeletelt mandulával beborítjuk.
A tortalaphoz előveszünk egy karimás tortástálat, az alsó lapot rátesszük és a karimát köréje pattintjuk. Megkenjük egy 1 ek mogyorókrémmel. Először elk&eac...
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.