Hogyan készül a Tejfölös-túrós csirkemell tepsiben sütve?
Elkészítés:
A túrót összekevertem tejföllel, oregánóval, sajttal, sonkával, pici sóval és karikára vágott újhagymával (a zöldjével együtt).
A pulykamellet kisebb darabokra vágtam, megsóztam, és serpenyőben megsütöttem.
Utána beleraktam egy tepsibe, aláöntöttem azt az olajat, amiben sült és ráraktam a túrós keveréket, meg némi sajtot a tetejére. Kb. 20 percig sütöttem. Köretnek salátát ajánlok hozzá.
A túrót összekevertem tejföllel, oregánóval, sajttal, sonkával, pici sóval és karikára vágott újhagymával (a zöldjével együtt). A pulykamellet kisebb darabokra...
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.