Ha friss spenóttal csináljuk, dinszteljük meg előre. A cukkinit vágjuk fel kisebb kockákra.
A leveles tésztát fél ujjnyi vastagra kinyújtjuk, egységesen elrendezzük rajta a spenótot, a cukkinit és a feta sajtot. Ízlés szerint sózzuk, illetve megszórjuk szerecsendióval. Hosszabb felénél felhajtjuk úgy, hogy a két végénél behajtjuk a tésztát, hogy ne jöjjön ki a töltelék. Felvert tojással bekenjük a töltött hengerünket, majd villával több helyen megszurkáljuk.
180°C-ra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt pirulásig sütjük.
Megjegyzés:
Tejfölt lehet kínálni mellé. Húsos változat: füstölt tarjával vagy csirkemell darabkákkal.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.