A vöröshagymát finomra vágjuk és kevés olajon megfuttatjuk, hozzáadjuk a kockára vágott sertéshúst, sót, borsot, ételízesítőt és fedő alatt -a vizet pótolva- félpuhára pároljuk.
Ezután hozzáadjuk a kockára vágott zöldségeket, a zöldborsót és 1,5 dl vízzel felengedjük, majd tovább főzzük. Amikor már majdnem minden megpuhult, beletesszük a hártyáitól megtisztított, kockára vágott velőt és 1 teáskanálnyi tárkonyt. Amikor felforrt, lehúzzuk a tűzről és hozzáadjuk a tejszínt, amit előtte egy kis levessel kikeverünk, hogy ne kapja össze. Ezután még 1 percig forraljuk. A végén citrommal ízesítjük és megszórjuk a finomra vágott petrezselyem zöldjével. Finom, jó étvágyat!
A vöröshagymát finomra vágjuk és kevés olajon megfuttatjuk, hozzáadjuk a kockára vágott sertéshúst, sót, borsot, ételízesítőt és fedő alatt -a ...
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.