Egy egész karajt bevagdosunk csíkosra és az olajjal elkevert pestoval körbe- körbe bekenjük. A bevágott kis zsebekbe egy-két szelet fokhagymát teszünk, majd egy jénai tálba helyezzük. Pár órára betesszük a hűtőbe.
Húsleves kocka segítségével 1/2 liter húslevet készítünk (ha van igazi húslevesünk, akkor az még jobb).
Amikor a húst kivesszük a hűtőből, felöntjük a húslével, alufóliával betakarjuk és előmelegített 200 fokos sütőben 1,5 óráig sütjük.
Megjegyzés:
Kaptam egy tasak pesto -fűszerkeveréket a komám asszonytól :-) Természetesen nagyon örültem neki. Ma fel is használtam, úgy érzem sikeresen.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.