A tészta anyagokat jól kidolgozzuk majd duplájára kelesztem.
3egyforma cipóra osztom. A cipókat kőr alakúra kinyújtom és 8 egyforma háromszögre vágom.
A sonkás sajtkrémmel megkenem a vastagabbik felével kifliformára feltekerem tojással lekentem szezámmaggal megszórtam.
180 C fokos sütőbe és aranyszínüre megsütöm.
A sonkás krém készítése: A sonkát vékony csíkokra felvágom,hozzáadom a tömlős sajtot és a tejfőllel összekeverem, hogy könnyen kenhető krém legyen belőle.
Megjegyzés:
Könnyü finom kiflik.
Értékeld a receptet:
Maria Domjan receptje
Kelt tészták |
90 n. diéta - szénhidrátnap, | vendégváró falatok | sütőben sütve | ebéd, | egész évben | minden ünnepre illik,
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.