A diót durvára daraboljuk, a petrezselymet apróra vágjuk.
A tejszínt egy edényben felforraljuk, a sajtot apróra daraboljuk és a tejszínhez adjuk. Addig keverjük, míg fel nem olvad. Sóval, borssal, citromlével ízesítjük. Legfégül a diót is belekeverjük.
A mártást ráöntjük a spagettire és villa segítségével elkeverjük. Tetejét parmezánnal szórjuk meg és azonnal tálaljuk.
Megjegyzés:
Gyorsan elkészül! A diót helyettesíthetjük más csonthéjassal is.
Értékeld a receptet:
Orsolya Vízi receptje
Tészta ételek |
főétel | ebéd, | egész évben | farsang, Valentin-nap, házibuli,
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.