A sütőt melegítsd elő 180°C-ra. Keverd ki habosra a vajat és a cukrot. Keverd össze egy másik tálban a lisztet sóval, sütőporral, majd adj hozzá 6 tk tejet. Külön tálban keverd össze a tojásfehérjéket, a vaníliát és a megmaradt 2 tk tejet. A tojásegyveleg 1/3-át keverd össze a vajas cukorral, majd ugyanezt a lépést ismételjük meg még kétszer, végül adjuk hozzá a lisztes keveréket is. Béleljük ki a muffin tepsinket muffin kapszulákkal és mindegyiket töltsük meg a tésztával. (Ne legyen tele!) 20-25 perc alatt készre sütjük.
A krémhez keverjük össze a tejet,a vaníliát és 2 csésze cukrot. Adjuk hozzá a tej felét, majd addig kavarjuk, míg egynemű masszát nem kapunk. Tegyük hozzá a másik darab vajat is és járjunk el ugyanígy. Végül tegyük hozzá a maradék cukrot és keverjük az egészet habosra. A kihűlt muffinokat kenjük be a vajas, vaníliás krémmel.
Minden pillecukrot vágjunk félbe. A színes cukrot tegyük egy zacskóba (annyi fajta színt használhatunk, amennyit szeretnénk), majd a pillecukrokat rázzuk jól össze benne. A pillecukrokat színükkel felfelé rakosgassuk körbe egymás mellé, hogy végül virág formát kapjunk. Kezdjük a süti szélénél a díszítést.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.