A húst felszeleteljük és befűszerezzük. A paradicsomot karikákra vágjuk és a sajtot felszeleteljük.
Ezután egy jénai tál alját kirakjuk hússzeletekkel, mindegyikre teszünk egy szelet sajtot, megszórjuk bőven aprított bazsalikommal és ráhelyezzünk egy-egy paradicsomkarikát. Végül meglocsoljuk az egészet olívaolajjal és alufóliával letakarjuk.
Előmelegített 180-190 fokos sütőben kb. 40 perc alatt készre sütjük (az utolsó 10 percben levehetõ a fólia).
Megjegyzés:
Időnként a szüleimtől kapok házi juhsajtot. Az esetek többségében valamilyen ebédnek készült fogásban foglalja el a helyét. Már megint valami gyors ebédet kellett összedobni, így a hűtőszekrényben található alapanyagok megfelelő párosítása révén egy rendkívüli ebédet fogyasztottunk el.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.