TIPP: A pác a következőkből áll: 1 ek garam masala, 1 ek őrölt koriander, gyömbér, chilipor, tandoori fűszerkeverék, házi joghurt, ételszínező, fokhagyma. Ezeket össze kell dolgoznunk, majd ½ óráig állni hagyjuk. Meghempergejtük benne a csirkét (lehet comb, vagy mell is), majd bedobjuk grillezni a sütőbe, kemencébe. A legjobb íz persze a tandoor nevű kemencében jön elő. Az ételbe, ahogy a pácba is, lehet indiai ételszínezőt tenni, lehetőleg élénkvörös színűt. Ezt így lehet is kapni az ázsiai boltokban. A kesudió szósz alkotóelemeit kézzel kell összedolgoznunk: 100 gramm összetört kesudió, ½ paradicsom, 400 gramm étolaj, 1 kg hagyma, chilipor, kurkuma, garam masala, őrölt koriander
Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu
Copyright: Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Képes Receptmagazin 2003-2025