Egy tálba beleszórjuk a csicseriborsólisztet, majd a sót, a csilit, a petrezselyem zöldet, végül a kurkumát és kézzel elkeverjük. Hozzáadunk annyi vizet, hogy híg masszát kapjunk. Csomómentesre keverjük kézzel. Ismét csilit, sót és kurkumát rakunk hozzá, az egészet elkeverjük. A kész masszát kicsit félretesszük.
Egy másik tálban lereszelünk egy-két főtt krumplit, amihez apróra vágott hagymát adunk. Sót teszünk hozzá, chana masalát, garam masalát, őrölt koriander port, curry fűszerkeveréket, kurkumát, csilit, petrezselyem zöldjét. Ismét beleteszünk egy újabb lereszelt krumplit (amolyan állagjavítóként), újból garam masalát, sót és petrezselyem zöldjét. A kész masszát kézzel összegyúrjuk. A masszából kézzel kenünk két szelet kenyér közé, a szendvicset belemártjuk a tésztába, majd az egészet forró olajban kisütjük. Kész, lehet tálalni!
Tipp: Az ételhez adhatunk házi készítésű paradicsomszószt is.
Egy tálba beleszórjuk a csicseriborsólisztet, majd a sót, a csilit, a petrezselyem zöldet, végül a kurkumát és kézzel elkeverjük. Hozzáadunk annyi vizet, hogy híg m...
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.