A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, két részre osztjuk és kb. 1 órára hütőbe tesszük, addig elkészítjük a krémet.
Krém: a pudingot a tejjel, cukorral felfőzzük, majd ha kihült hozzákeverjük a tejfölt, a felkockázott őszibarackot és kemény habbá vert tojásfehérjét.
Kinyújtjuk az első tésztát villával megszúrkáljuk ráöntjük a krémet, rátesszük a második lapot azt is villával megszúrkáljuk, előmelegített sütőben 180°C-on megsütjük. Még melegen megszórjuk porcukorral.
Hűtőbe tesszük, másnap szeleteljük.
Megjegyzés:
Isteni finom sütemény.
Értékeld a receptet:
Baranyai Szilvia receptje
Édes süti |
desszert | sütőben sütve | egész nap, | egész évben | minden ünnepre illik,
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.