A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk 150°C-on 1 órán át.
A kisült tortakarikát 3 részre vágjuk. A vaníliás pudingot a tejjel és a cukorral elkészítjük és kihűtjük.
A tejszínhabot kemény habbá verjük és kevés porcukorral ízesítjük és kevés olvasztott zselét csurgatunk bele, hogy megőrizze állagát.
A kihűlt pudingot simára keverjük és belekeverjük egy narancs reszelt héját, levét és a mazsolát. Tripl-Sec aromával ízlés szerint ízesítjük. A tejszínhab 3 részét lazán hozzákeverjük.
Ezzel a krémmel betöltjük a tortát és kívülről is bekenjük vele. A maradék tejszínnel díszítjük a tortát. Oldalát apróra vágott pisztáciával panírozzuk be. A tortát naranccsal és csokoládéval díszíthetjük. Jó étvágyat hozzá!
A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk 150°C-on 1 órán át. A kisült tortakarikát 3 részre vágjuk. A vaníliás pudingot a tejjel és a cukorral elkészítj...
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.