A cappuccino port 2 ek forró vízben feloldjuk és a kekszmorzsához öntjük. A krémsajtot a cukorral és az aromával összekeverjük majd hozzáadjuk a kekszes masszához.
Az egészet jól összegyúrjuk és kis golyókat formázunk belőle, melyeknek közepébe két – két meggyszemet rakunk. Végül kakaóba forgatjuk és papírkapszlikba helyezzük.
Megjegyzés:
Tekintettel arra, hogy két gyereknek is készülnek nálunk a desszertek, ezért mindig minden süteményből száműzöm a rumot/pálinkát/kávét. Az utóbbit kivéve nem is igazán szeretjük őket süteményben. A tiramisu golyók esetében is a kávét és a likőrt helyettesítettem cappuccinoval és mandula aromával. Nagyon finom lett! A tiramisu golyók receptjét Latsia és Éva blogján olvastam, ezt továbbfejlesztettem meggyes variánsra.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.