35 deka liszt
20 deka margarin
5 deka darált dió
10 deka porcukor
1 egész tojás
1 tojás sárgája
1csg sütőpor
2-3 kanál kakaópor
hozzávaló
töltelék
sárgabarack lekvár
hozzávaló
Bevonáshoz
10 deka étcsoki
6 deka margarin
fél deci olaj
fehér csoki
marcipán virágok
lépés
A tészta hozzávalóit összegyúrom és 3-4mm-esre kinyújtom
lépés
Virágforma szaggatóval kiszúrom
lépés
sütőpapiros sütőlapra rakom 180 fokon kisütöm
és így tovább...
Sárgabaracklekvárral összeragasztom
A csokoládét gőz felett a margarinnal és olajjal felolvaszto
Az összeragasztott islereket csokoládéba forgatom Amikor a csokoládé megdermedt fehér csokival és marcipánvirággal diszítem
Copyright: Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Képes Receptmagazin 2003-2025