Hozzávalók:
A kakaós massza hozzávalói:25 dkg háztartási keksz, 15 dkg porcukor, 10 dkg vaj, 2 evőkanál kakaó, kb. 1 dl tej
A Marcipános massza hozzávalói:25 dkg háztartási keksz, 15 dkg porcukor, 10 dkg vaj, kb. fél üvegcse zöld színű mandula aroma, kb. 1 dl tej, a hempergetéshez: kókuszreszelék
Elkészítés: Külön elkészítjük a kakaós és marcipános masszát, majd egy zsírpapíron kinyújtjuk sodrófával a kakaós masszát kb. 1-1,5 cm-es vastagságban, utána a marcipános masszát, amit a kakaósra helyezünk. Az étcsokit kis lángon harmadannyi margarinnal nagyon lassú tűzön megolvasztok, és a marcipános masszára kenem. Megvárom, míg a csoki a tetején megdermed, majd kb. 2 x 2 cm-es kis kockákra vágom.
Copyright: Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Képes Receptmagazin 2003-2025