Egy tálban lisztet, a sütőport, és a darált magvakat összekavarjuk. Egy másik tálban a vajat a barna cukorral habosra keverjük, majd a lisztes keveréket beledolgozzuk.
Egy tálban a tojásokat felverjük, hozzákeverjük a cukrot, a mézet, a lisztet, a csokoládé darabkákat és a sót. Ráöntjük a kihűlt tésztára, és rászórjuk a mogyorót, valamint a mandulát.
Előmelegített 180 fokos sütőben 25 perc alatt készre sütjük. Kihűtve szeleteljük.
Megjegyzés:
Az utóbbi idõben rákattantam a mogyorós-mandulás karamelles sütikre :-) Csuda finom ez a süti is, érdemes kipróbálni!
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.