A mandulakrém elkészítése: A tejből, a keményítőből, a cukorból és a tojássárgájából sütemény-krémet készítünk. Mikor elkészültünk ezzel a krémmel, hozzáadjuk a többi hozzávalót és összeturmixoljuk az egészet.
Vágjunk 20 grammos szeleteket a kenyérből, kenjük meg a mandulakrémmel és tegyünk rá még egy szeletet. Ezt folytassuk addig, míg az összes kenyér el nem fogy, majd tegyük tejszín és cukor keverékébe és süssük vajban aranybarnára.
A fogás díszítésének elkészítése: Keverjük össze sorban a hozzávalókat és kis időre hűtsük le. Készítsünk belőle kis golyókat, tegyük őket egy sütőlapra és süssük 160°C-on 9 percig.
A mandulakrém elkészítése: A tejből, a keményítőből, a cukorból és a tojássárgájából sütemény-krémet készítünk. Mikor elké...
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.