A tojások sárgáját a cukor egyharmadával habosra keverjük. A fehérjékből a maradék cukorral kemény habot verünk, majd óvatosan a cukros tojássárgájához keverjük. Apránként beleszitáljuk a lisztet, és a masszát kivajazott, kilisztezett tortaformába töltjük. Előmelegített sütőben, közepes lángon világossárgára sütjük. A formában hagyjuk kihűlni.
Mialatt a tészta sül, az áttört túrót a porcukorral és a vaníliás cukorral kikeverjük. Hozzáadjuk a tojássárgákat, és az egészet habosra kidolgozzuk. A tojásfehérjékből és a kristálycukorból kemény habot verünk, a túrós masszába forgatjuk, majd a lisztet, a pudingport és az olvasztott margarint is hozzáadjuk. Végül beleszórjuk a beáztatott, lecsöpögtetett mazsolát.
A kihűlt piskótakarikát vékonyan megkenjük lekvárral, rákenjük a túrós tölteléket és a sütőbe visszatolva, a töltelék megszilárdulásáig sütjük.
Ha kihűlt, a tetejét is vékonyan megkenjük lekvárral. Gazdagon kirakjuk málnaszemekkel, majd leöntjük a zacskón olvasható útmutatás szerint elkészített gyümölcszselével. Ha ez megkocsonyásodott, levesszük a tortakarimát, és a tortát tálra csúsztatjuk.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.