A sajtokat a mustárral, a snidlinggel, a fokhagymával és egy kevés borssal ízesítve összekeverjük és 15 percet állni hagyjuk.
Ezután a masszából golyókat formázunk és mindegyiket beleforgatjuk valamilyen pirított magban vagy aprított zöldpetrezselyembe.
Megjegyzés:
Karácsonykor főként nagyszülőknél eszünk. Ezért én inkább hidegtálakat és süteményeket szoktam készíteni, hogy amikor hazajövünk és netán a sok evés után valami finomat megkívánunk és benézünk a hűtőszekrénybe akkor az ott lévő finomságokból válogathassunk. Erre a célra készültek ezek az apró falatok is.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.