Megjegyzés:
Ez egy nagyon érdekes sütemény, sokan megsütötték már. Van, aki Hamis krémesnek és van, aki Intelligens krémesnek hívja. Mindkét név illik hozzá. Egyszerűen csak összekavarjuk a hozzávalókat, beleöntjük a tepsibe, berakjuk a sütőbe és sütés közben három réteg alakul ki: alul kissé zselatinos, utána a krém és legfelül a piskóta. Elkészítése roppant egyszerű és a végeredmény nagyon érdekes. Én a tetejére tettem tejszínhabot, hát nem rontotta el a süteményt. Néhány észrevétel, amit fontosnak tartok ennél a sütinél: - magas falú, nagyobbacska tepsiben kell sütni - kevesebb cukrot tettem bele, eredetileg 30 dkg-t ír a recept, de úgy túl édes. Viszont 2 tasak vaníliás cukor helyett hármat tettem bele - amikor öntjük bele a tepsibe a masszát, nagyon híg lesz, szinte, mint egy leves (de nem kell ezért megijedni) - sütés után nem szabad felszeletelni, meg kell várni, amíg teljesen kihűl - nagyon hasonlít az íze a madártejhez, lehetne akár Madártej kockának is nevezni